Nieuws

01 maart 2022

Let's do it Kids 2022 donderdag 10 maart 09.00uur - 12.00 uur

Deelname Let's Do It Kids plastic soep en (zwerf)afval project 2022

Let's do it Kids 2022 donderdag 10 maart 09.00uur  - 12.00 uur
Beste ouder(s),verzorger(s),  

 

Geen plastic soep op onze stoep! 

 

Van een schone wijk en stad word je vrolijk. Dat is wat de workshops van ‘Let’s Do It Kids’ willen meegeven aan kinderen. Binnenkort zijn de gastdocenten van Let’s Do It Kids te gast op de school van uw  kind. Met een leuke en leerzame dag maken zij kinderen bewust van (de gevolgen van) zwerfafval. Want  zwerfafval op de stoep waait in het water en wordt plastic soep. Met vreselijke gevolgen voor (huis)dieren  in de wijk tot aan dolfijnen in de Noordzee. Kinderen zijn de toekomst. Maar hoe mooi is die toekomst, als  we hier niets aan doen? 

Hulpouders en foto’s 

Ook voor ouders is deze dag leuk om mee te maken. Wij kunnen uw hulp goed gebruiken. Meld u daarvoor  aan bij de docent van uw kind, het is maar voor 50 minuten. Wij maken zelf geen foto’s van de activiteiten,  maar kinderen vinden het heel ‘cool’ om foto’s terug te zien. Wilt u zelf foto´s maken, vraag het dan eerst  aan de docent. Heeft u foto´s die we mogen gebruiken tag ons dan op: 

https://www.facebook.com/LetsDoItKids/ 

Draag bij aan minder plastic soep 

Middels spannende workshops, voorstellingen en een opruimactie leren kinderen alles over het  afvalprobleem, de gevolgen voor dieren en wat kinderen er zelf aan kunnen doen. Ga voor meer  inhoudelijke informatie over de plastic soep naar www.facebook.com/plasticsoupfoundationnl 

Internationale organisatie Let’s Do It 

Lets Do It Kids is verbonden aan de internationale organisatie Let’s Do It. In Nederland hebben we tot nu toe  al bijna 45.000 kinderen bereikt met onze boodschap voor een betere en schonere wereld!