Verhuizing naar nieuwe gebouw

26th jan 2015

Nieuwbouw bijna klaarDe definitieve datum voor de verhuizing is bekend.
Donderdag 19 februari en vrijdag 20 februari komen de verhuizers en gaan we over naar het nieuwe gebouw aan de Astronautenweg 30.
Dit betekent dat de kinderen deze twee dagen VRIJ zijn. Daarvoor zullen we druk bezig zijn met inpakken en in de voorjaarsvakantie zorgen we ervoor dat alles op de goede plek staat.

Maandag 2 maart komen alle kinderen naar school in het mooie nieuwe gebouw. Nadere informatie hierover volgt.
Weliswaar is bovenstaande een herhaling en verder staat deze nieuwsbrief vol nieuws over de nieuwbouw en de verhuizing.

De nieuwe school
We mogen begin februari in de nieuwe school om deze eerst in te richten en oude en nieuwe spullen te verhuizen. Dan kunnen ook de klussen opgepakt worden en dat zijn er veel.
Gedeeltelijk door externe bedrijven maar ook de ouders kunnen nog het een en ander doen.
We zoeken nu vaders en moeders die handig zijn en speelhuisjes kunnen maken voor de onderbouw pleinen. Aan de hand van ideeën en bouwtekeningen gaan we aan het werk. Het is het fijnst als we met een groepje mensen zijn. Meld u aan bij de leerkracht van uw kind of bij
Nicole. Daarnaast zijn er klussen in het oude gebouw. Materiaal, planken, stellingen moeten
van de muren afgehaald worden en/of opgeknapt worden om deze daarna mee naar het nieuwe gebouw te nemen.

Hieronder volgt een planning:
Week 6: officiële oplevering van het gebouw, Aan het eind van de week leveren de kinderen de boeken in voor de schoolbibliotheek.
Week 7: nieuwe leerling tafels en stoelen worden bezorgd en op de goede plekken gezet in het nieuwe gebouw. Bibliotheek wordt ingepakt. Het verhuisbedrijf levert de bakken waarna het inpakken kan gaan beginnen.
Week 8: digiborden en computers worden door een speciaal bedrijf verhuisd. Maandag, dinsdag en woensdag zijn alle leerkrachten druk met inpakken en ook de kinderen worden hierbij betrokken. Donderdag en vrijdag zijn de kinderen vrij en komt het verhuisbedrijf alles verhuizen. De leerkrachten kunnen direct aan de slag om de nieuwe klas in te richten.
Week 9: Voorjaarsvakantie voor de kinderen, maar op maandag en dinsdag zijn leerkrachten en hulpouders nog druk bezig om de hele school startklaar te maken voor maandag 2 maart. Eind van die week grote schoonmaak.
Week 10: opening nieuwe school. De kinderen starten in het oude gebouw, waarna wij samen met hen naar de nieuwe locatie gaan. Meer info volgt.
De officiële opening volgt later wanneer iedereen al een beetje gewend is in het nieuwe gebouw en dat geeft ons tijd om het één en ander hiervoor samen met de kinderen voor te bereiden.
Week 11: oplevering oude schoolgebouw aan de gemeente Ouder-Amstel.