Inschrijving nieuwe leerlingen

Wat leuk dat u interesse heeft in onze school.

We willen u graag meedelen dat de inschrijving van nieuwe leerlingen uitsluitend gedaan kan worden middels een afspraak met de directrice (Nicole de Lange) of de intern begeleider (Christine van Wendel de Joode).

Aangezien we een relatief kleine dorpsschool zijn met een beperkt aantal plaatsen, kunnen wij helaas niet alle leerlingen toelaten op onze school. Leerlingen die in Duivendrecht of in Diemen Zuid 3 wonen, hebben voorrang op kinderen die elders in de gemeente woonachtig zijn of die in andere gemeenten wonen. U kunt hierover meer lezen in ons Aannamebeleid dat u kunt vinden op de website.

Mocht uw kind in aanmerking komen voor een plek op de Grote Beer, dan nodigen wij u van harte uit voor een informatieochtend.

U kunt dan bellen naar (020) 6994997 of een email sturen naar info@obsdegrotebeer.nl

Het volledige aannamebeleid is hier terug te vinden