De verhuizing

24th mrt 2015

Een verslag van Groep 1/2

Inmiddels is het alweer de vierde week in het prachtige, nieuwe schoolgebouw, waar we ondertussen al aardig aan gewend zijn.
Er kwam een hoop  kijken bij zo’n verhuizing. Sommige kinderen vonden het ook erg spannend. Gaat al het speelgoed wel mee juf? Het inpakken was een hele klus maar ging hartstikke voorspoedig met al die lieve en behulpzame kinderen om ons heen.
We hebben alle kinderen zo goed mogelijk voorbereid en de eerste schooldag na de vakantie op een leuke manier afscheid genomen van het oude gebouw.

Nu dus genieten van de mooie, nieuwe en vooral schone en frisse ruimtes.

De kinderen hebben nu allemaal een vast plek aan een tafel. ’s Ochtends beginnen we de dag dan ook niet meer in de kring maar met een werkje aan tafel. Heerlijk om de dag op een productieve en rustige manier te beginnen.